HTML

Két vándor

Ez a blog elsősorban a vándortáborozásról szól. Szeretnénk segítséget, jó tanácsokat adni a kezdő túrázóknak, leírjuk az általunk bejárt túra látnivalóit, tapasztalatait, sztorijait.

Új blogunk:

Két vándor

 

Geotúrák a Bakonyban és túrák máshol

 

2011.06.29. 12:46 vuk087

Jelentkezőket várok!

Van néhány hely, amit szeretnénk megnézni, és ami esetleg benneteket is érdekelhet:

Aug 7-én délután érkezünk Felsőpeténybe (a pontos időpont sajnos még nem ismert), ahol meglátogatjuk a nagyközönség által  is látogatható tűzállóagyag-bányát. Diákoknak 1000Ft, felnőtteknek 2000Ft a belépő. Az idegenvezető Szenthe István geológus-barlangász lesz a tervek szerint. Akit érdekel a bányalátogatás, az jelezze!

Még bizonytalan, de szervezés alatt áll, hogy júl 28-án megnézzük az Esztramoson a Rákóczi-barlangot (http://anp.nemzetipark.gov.hu/rakoczi_barlang_aggteleki_nemzeti_park). Barlangász létemre itt még nem voltam, és mivel az ANPI jelentősen csökkentette a jegyek árát, gondolta, kihasználom a lehetőséget. A teljes árú jegy 3000Ft, a kedvezményes 1500Ft. A túra 1órás (400m), nem kell hozzá külön felszerelés, összepiszkolható túraruhában látogatható. Pénztárzárás 16:00-kor, de remélem 3-ra már ott leszünk, majd igyekszünk gyorsan menni. A barlanglátogatásra szintén várom az érdeklődőket!

Vuk

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://ketvandor.blog.hu/api/trackback/id/tr133024403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása